Annons
Annons


Fröer till försäljning


Kompositionen Simon's Choice, Ur Simon Irvines installation Lövkapellet som är gästträdgård i Botaniska 2011 0ch 2012

Göteborgs botaniska trädgård fröförsäljning finns nu för den som vill ha fröer från speciella och lite ovanliga växter. Kika i katalogen som finns som pdf på Botaniska hemsida. Bläddra bland årets nyheter och dröm om allt du vill så och plantera.

Annons

Här finns en avdelning med sommarblommor uppdelade i teman. Fröerna från perenner, stenpartiväxter, buskar och träd är insamlade i Göteborgs botaniska trädgård.

I år kan du bland annat köpa sommarblomsfrön från den färgstarka kompositionen ”Fruktmognad” , som blommade i trädgårdens entréparti i somras, och ”Simons Choice” från Simon Irvines installation Lövkapellet som är gästträdgård i Botaniska trädgården 2011 och 2012. Ur den lite vågade kollektionen Big Bang sticker Amaranthus cruentus ’Twin Towers’ ut rejält.

En ny avdelning är ”Trädgårdsmästarnas förbisedda favoriter”. Här finner du fröer från ett antal perenner, buskar och träd som man kan kalla hortikulturella panelhönor. De är inte spektakulära men lättodlade och berikar trädgården på många sätt.

Katalogen innehåller fröer från 326 växter, merparten insamlade i Botaniska trädgården.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…