Annons
Annons


Arga snickaren är tillbaka!


Arga snickaren hjälper Linda, Patrik och Joakim och småttingarna att få rätsida på både hus och hem. Foto: Kanal 5

Hus som sjunker, stampade jordgolv i köket och möss som ruttnar i väggarna. De utmaningar Anders möter, familjerna och deras byggkaos, visar sig vara de tuffaste någonsin.

I fem säsonger har vi lärt känna Anders Öfvergård som Sveriges mest passionerade och engagerade snickare och ikväll är han tillbaka med en sjätte säsong.

Annons

Byggkaos hotar familjen
I höstens säsong reser Anders för första gången ut i landet för att hjälpa Sveriges mest desperata familjer vars bostad och liv är i kaos. Anders gör nedslag runt om i Sverige för att hjälpa nödställda familjer vars renoveringsprojekt och byggkaos hotar inte bara bostaden, utan också familjen, äktenskapen och hälsan. 

Gilla Allas.se på Facebook

– Höstens program kommer att präglas av betydligt större insatser både i det byggkaos som råder och i ett försök att förstå de verkliga problemet bakom familjernas situation, säger Anders Öfvergård. 

Konflikter
Med nya rekryter i teamet och programseriens mest omfattande renoveringsprojekt följer nu en händelserik höstsäsong där Anders inte backar för några konflikter och vi får överraskande vändningar där allt kan hända.  

I premiärprogrammet reser Anders till Bjuv där han besöker bröderna Joakim och Patrik samt Patriks flickvän Linda och deras två barn. De bor tillsammans i ett hus som de köpte 2002 och som idag verkar bortom all räddning.

Bröderna, som tidigare var bästa vänner, har på grund av den katastrofala boendesituationen glidit allt längre ifrån varandra och idag bråkar de om allt.

Arga snickaren: Onsdag den 5 oktober, kl 20.00. Kanal 5


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…