Annons
Annons


Åsa Waldau och Weeping Willows hos Skavlan


Det är 10 år sedan Knutbydramat, där den norska pastorn Helge Fossmo blev dömd till livstids fängelse för medverkan till mord och mordförsök. På fredag kommer den tidigare pastorn Åsa Waldau, ofta kallad ”Kristi Brud”, för att berätta om sin syster som blev mördad, tiden efter tragedin och om det liv hon lever i Knutby i dag.

David Hasselhoff
är en stor tv-stjärna världen över, känd från ”Baywatch” och ”Americas Got Talent”. Nu är han i Sverige för att göra sin egen svenska talkshow och på fredag kommer han till Skavlan.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Filmen ”Kvinnan i rummet” baserad på Jussi Adler-Olsens bästsäljare är nu premiärklar i Sverige och Norge. Nikolaj Lie Kaas, känd från serien ”Brottet”, har blivit hyllad för sin rolltolkning av kriminalinspektör Carl Mørck, även om många i Danmark tycker att han är både för ung och snygg för rollen.

Underdog
Malcolm Gladwell
har sålt miljoner av sina populärvetenskapliga böcker ”Tipping Point”, ”Blink”, och ”Outliers”. I sin nya bok ”David och Goliat” skriver Gladwell om hur svagheter kan vändas till styrka och hur en underdog kan bli en vinnare.

Åke Roxberg var prästen och trebarnspappan som vid 58 års ålder kom ut som kvinna. I sin nya bok ”Min pappa Ann-Christine” berättar dottern Ester om vad som händer när ens förälder inte visar sig vara den man alltid trott. På fredag kommer Ester med sin pappa Ann-Christine till Skavlan.

Weeping Willows har sedan starten 1995 varit ett av Sveriges mest älskade och respekterade band. För första gången på sex år kommer de nu med en ny låt, den vackra balladen ”We´re in Different Places” från deras kommande album.

Skavlan: Fredag 17 januari, kl 21.00.SVT1

 

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…