Annons


Bagges bagage – nytt reseprogram med Laila Bagge!

Nu är det dags för pilotavsnittet av ”Bagges bagage” – ett reseprogram med Laila Bagge. Vid sin sida har hon exmaken Anders Bagge.


Laila Bagge och Anders Bagge. Foto: TV3

Laila Bagge och Anders Bagge. Foto: TV3

Laila Bagge har rest världen över, men aldrig haft chansen att på riktigt stanna upp och möta alla de människor som hon passerat längs vägen.

I ”Bagges bagage” får Laila göra sitt livs resor till platser som gör henne genuint nyfiken. Hon åker långt från glammiga tv-loger och trygga jurybås – och tar många kliv utanför sin bekvämlighetszon.

Annons

Denna gång följer en skräckslagen Anders Bagge med Laila till Slab City, en helt oreglerad community mitt i Colorado-öknen i USA, där invånarna lever utanför samhället och varken har el eller rinnande vatten. Något helt annat än den verklighet som Laila och Anders är vana vid.

Gilla Allas.se på Facebook

Utöver en hel del kärleksfullt gnabbande exmakarna emellan bjuder resan på gripande livsöden, fascinerande karaktärer och några riktigt obehagliga upplevelser.

Läs också: Anders Bagge: Jag trodde jag skulle dö på en gata i New York

Bagges bagage: måndag 18 april kl. 20.00 på TV 3

Pilotavsnittet ingår i den nya omgången av Nytt på TV3 – initiativet som startades av TV3 förra året med syftet att lyssna till tittarnas önskemål. Konceptet är att visa fristående pilotavsnitt av olika program för att sedan samla in tittarnas åsikter om vilket de helst vill se en hel säsong av.


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…