Annons
Annons


Barbie sa ja på Alla hjärtans dag


Efter uppbrottet 2004 har Barbie och Ken varit ifrån varandra i sju år, men nu är Barbie tillbaka i Kens armar. Fans över hela världen är med och firar återföreningen på årets mest romantiska dag.

Annons

Dockornas kärlekshistoria är fylld av uppmärksammade uppbrott, trendsättande nya stilar och en kärlek som hållit i fem årtionden. Ken och Barbie har alltid varit en del av sin samtid och de senaste månaderna har de låtit sitt kärleksdrama spelas upp på Facebook och Twitter, där Ken statusuppdaterat med kärleksförklaringar till Barbie. Tidigt i morse ändrade Barbie officiellt sin status på Facebook till ”in a relationship” och paret har nu slagit ihop sina Facebooksidor till en. (www.facebook.com/barbie).

Gilla Allas.se på Facebook

Barbie och Ken 1961

Historien bakom Barbie och Ken

Ken introducerades på marknaden våren 1961 och tillsammans med Barbie hamnade de snabbt i strålkastarljuset som Amerikas mest trendiga innepar. Genom åren har de båda dockorna speglat det bästa (och ibland det värsta) av sin tid, klädda i varje årtiondes mest moderiktiga kläder och hårstilar. Att göra karriär stod på parets agenda under 90-talet, då de spelade in tio filmer tillsammans och satsade på yrken som idrottare, pilot och dansare.

Vid millennieskiftet förändrades allt för Ken. På alla hjärtans dag 2004, efter mer än 43 år tillsammans, bestämde sig Hollywoods mest stabila par att separera och det blev senare en sensation när Barbie började dejta den australiensiska surfaren Blaine.

Efter några års frånvaro från rampljuset satsade Ken på en comeback under 2010. Han spelade sig själv i Toy Story 3 och gjorde succé på Facebook. Dessutom lanserades Kens egen dokusåpa, “Genuine Ken: The Search for the Great American Boyfriend.” Med de nya framgångarna kunde Ken vara säker på att Barbie åter skulle påminnas om hans kärlek och till slut, efter sju års väntan, har han lyckats att vinna henne tillbaka.

Barbie och Ken 1980


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…