Annons
Annons


Barbros kåserier gjorde succé!


På allaktivitetshuset Kungshällan i Höör har det blivit en uppskattad tradition med högläsning av Barbro Leggats kåserier i Allas – ”Barbros blandning”.
Initiativet kommer från hälsokoordinatorn Eva Olsson (i röd tröja på bilden) som är en trogen Allas-läsare sedan många år, och river ur alla kåserier och samlar dem i en hög på sitt arbetsrum.
”Sen slog det mig plötsligt – tänk om jag skulle ringa och bjuda hit Barbro!” berättar Eva.
Och Barbro ville naturligtvis gärna träffa sina läsare och åkte dit och höll ett föredrag som lockade fram väldigt många härliga skratt och applåder – speciellt när det handlade om hennes ungdomsminnen från Höör-trakten där familjen hade en sommarstuga.
Barbro själv var också nöjd:
”Det är så härlig stämning och alla är så glada och trevliga, det är jättekul att få komma hit!”
Över kaffe och kakor fortsatte det sen pratas minnen och skrattas gott åt alla ”tokigheter” som Barbro upplevt – och som hon fortsätter glädja både Kungshällans besökare och Allas läsare med varje vecka! 🙂

Annons

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons

  • Gittan M

    Läste nyss om Barbros bortgång, jag blev hemskt ledsen för hon har varit en följeslagerska under många år (jag delar pren. med en väninna) och jag har älskat hennes kåserier…hon påminde så mycket om mig själv! Så saknaden är stor nu när ALLAS kommer. I övrigt tack för en mycket bra tidning 🙂 /Kram


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…