Annons
Annons


Bästa bingotilltugget – med Jessica Frej!

Jessica Frej är aktuell som en av fyra chattande spelvärdar på postkodlotteriet.se. Hon och de andra spelvärdarna dyker upp i bingospelet ChattShow varje måndag till torsdag kl 19 – och varje fredag kommer en hemlig gäst på besök.


jessica-frej

 

”När jag var liten och hade tjejmiddag bjöd jag jämt på min specialare som vi döpte till Frejs Kesella. Det är faktiskt en ganska nyttig liten dessert som man kan unna sig en måndagkväll efter chattshowen. För det ska jag säga: Jag tycker inte att man ska äta och spela samtidigt. Att äta är för mig ren njutning; när man gör det ska man vara helt fokuserad på det man äter.

Den här lilla härligheten påminner lite om halvsmält glass i konsistensen: Mixa 200 gram frysta bär, exempelvis hallon/blåbär eller jordgubbar med 250 gram Kesella och en matsked god honung. Servera genast i fina små skålar.

Gilla Allas.se på Facebook

Vill du ha ett saltare kvällssnack så rekommenderar jag att rosta mandlar i en stekpanna och sen tillsätta lite smör, rökt paprikapulver, cayennepeppar, lite salt och socker. Rör ihop det så att alla mandlar får krydda på sig. Låt svalna och servera. Perfekt till fördrinken på festen också.”

Det är många som har upptäckt hur roligt det är att spela Bingo på nätet, och det är lätt att komma igång. Om du inte redan har provat: Välkommen till postkodlotteriet.se

I ANNONSSAMARBETE MED

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…