Annons


Finaste små gåvorna till dina kära


alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag, ett tillfälle, om ej det enda, att sprida lite kärlek, mellan älskande, mellan vänner, till nära och avlägsna kära, eller till sig själv, personen som i allra högsta grad är värd att älskas mycket och mer. Här kommer två tips på kärleksgåvor per post eller i paket.

Annons

Massagerobot

Massagerobot: såklart! Liten som en handflata far den hit och dit på små hjul över ryggen; kliar, maserar och sveper. WheeMe Massagerobot finns hos www.coolstuff.se, läs mer HÄR.

Gilla Allas.se på Facebook

Sweetieboxen

En söt ask med kärlek, i form av både gott och kul, som biobiljetter, i många olika varianter från godisboxen.se. Boxen kommer per post och vill man, så kan man få den med sin egen bild på. Läs mer HÄR.

kärlekspost

Kärlekspost. Skicka egna kärleksvykort med dina egna bilder (gärna på dig själv! :-)) till din älskade: kvadratiska Instagrambilder eller vanliga rektangulära, pimpa med Alla hjärtans dag-tema, som finns i appen och på sajten. Adressen plockar du också  lätt in i programmet eller appen. Och så är vykortet iväg.  Läs mer om Postens Riktiga Vykort på HÄR.


(54)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…