Annons


Bästa sportlovstipsen på resan och i soffan: PYSSLA


tips på pyssel

Snart sportlovsledighet! Och vare sig man ska resa bort eller stanna hemma kan man behöva fräscha tips på förströelser; under själva resan, om kvällarna i skidstugan eller om man ska vara hemma och njuta av den lugna vrån. Här kommer Agatas Gatas sköna pysseltips för sportlovsledigheten..

Annons

Pyssla:

tips på pyssel

 3Doodler, en 3D-ritpenna. Lyft pennan från pappret och rita i luften. Hemmakonstnärens motsvarighet till en 3D-skrivare. Finns hos Coolstuff.se, för mer info, klicka HÄR.

Ritkort för vintern

Ritkort för vintern (Känguru). Hundra motiv att välja bland som utgångspunkt för egna teckningar. Och om resultatet inte blir som det är tänkt är det bara att sudda ut och börja om på nytt tack vare den speciella penna som ingår. Perfekt att plocka fram om det är snöstorm ute eller om ni inte ”är framme snart”.

barnbok om traktorer

Min egen bok om traktorer (Känguru). Traktorpyssel. Vem längtar inte efter det?

 

musikbok för barn

Barnens musikbok av Fiona Watts (Ordalaget) Finstämd berättelse med musik! Tryck på ljudpanelen och lyssna på instrumenten. Barnen möter våra svenska djur i skogen, besöker deras bon och lär sig namnen på dem och får höra hur våra vanligaste musikinstrument låter.

 

 

 


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…