Annons


Bästa sportlovstipsen på resan och i soffan: LÄSA


snögubbar

Snart sportlovsledighet! Och vare sig man ska resa bort eller stanna hemma kan man behöva fräscha tips på förströelser; under själva resan, om kvällarna i skidstugan eller om man ska vara hemma och njuta av den lugna vrån. Här, lite fina boktips.

Annons

en dag på fjället

En dag på fjället av Björn R Lie (Natur&Kultur). I fjällen kan allting hända! Vintermysig berättelse om livet i fjällen.

kartbok för barn

Viktiga kartor för äventyrare och dagdrömmare av Sarah Sheppard (Bonnier Carlsen). Med den här kartboken i din hand kan du i fantasin resa vart som helst i världen.
Vart ska man åka för att uppleva vulkanutbrott, lösa märkliga mysterier, hitta ädelstenar, bestiga de högsta bergen eller ta u-båt till platsen närmast jordens kärna? Här finns svaren för den äventyrlige!

Gilla Allas.se på Facebook

bild-ord-boken

Stora Bildordboken av Anna Ribbing (Rabén & Sjögren). En helt ny värld öppnar sig när barn börjar intressera sig för bokstäver. Bekanta er med alfabetet och prata om hur bokstäverna ser ut och hur de låter. Knäck läskoden med hjälp av de färgsprakande och roliga bilderna. Här väcks lusten till bokstäverna, orden och språket!

siri och snömannen

Siri och Snömannen av Tiina Nopola och Mervi Lindman (Bonnier Carlsen). Siri vill ge sig ut i snön och prova sina nya skidor tillsammans med sina tre bästa vänner Lill-Otto, Mellan-Otto och Stor-Otto. Men Ottosarna vill hellre åka pulka.

stora boken om varför

Stora boken om varför av Hortense de Chabaneix och Martine Laffon (Ordalaget). Varför blir jag mörkrädd? Varför finns det fattiga och rika? Det är inte alltid lätt att svara på barns frågor. Här är boken som hjälper föräldrarna att formulera svar på svåra (och enkla) frågor som rör livet, naturen, kroppen, världen, känslorna, döden och annat som är viktigt i ett barns liv.

 


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…