Annons


Bästa sportlovstipsen på resan och i soffan: FILMER


163080745

Som sagt, snart sportlovsledighet! Och vare sig man ska resa bort eller stanna hemma kan man behöva fräscha tips på förströelser; under själva resan, om kvällarna i skidstugan eller om man ska vara hemma och njuta av den lugna vrån. Här kommer mer av Agatas Gatas sköna sportlovstips, bra familjefilmer.

Annons

101 Dalmatinerna

Pongo och de 101 dalmatinerna (Disney).Busiga och prickiga vovvar i nyrestaurerad klassiker.

filmen flygplan

Flygplan – från världen ovanför Bilar (Disney). Följ med upp bland molnen och träffa Dusty, som har högtflygande planer att få vara med i en flygtävling, trots att han är höjdrädd.

Gilla Allas.se på Facebook

madagaskar

Förälskad i Madagskar (Fox-Paramount). Favoriterna från Madagaskar är tillbaka i ett helt nytt äventyr. Alex älsklingsdag Alla hjärtans dag bjuder på roliga och spännande överraskningar för hela gänget.

sofia den första disney-film

Sofia den Första – redo att bli prinsessa. (Disney Junior). Nu har Sofia lärt sig ännu fler prinsesssaker på prinsessskolan: besökt en förtrollad cirkus och svävat över öknen på en flygande matta.

hulken och ironman film

IronMan & Hulk – Heroes United (Disney). Universums coolaste hjältar i ett banbrytande actionäventyr. Med Hulkens brutala styrka och Tony Starks hjärnkapacitet kämpar hjältarna för att besegra den ultimata fienden, ”Zzzax”, ett oövervinnerligt och energiätande monster som hotar att förstöra planeten.

 


(0)
(0)Annons

  • Gustav Karlsson

    Ett bra tips på sportlovsaktivitet är gå på spökvandring!
    I Gamla stan Stockholm finns det spökvandringar varje dag under lovet.


Annons

Laddar nästa sida…