Annons
Annons


Berg & Meltzer på nya äventyr på Hawaii

Carina Berg och Christine Meltzer har hyrt ett charmigt trähus på stranden på ön Oahu. Här ska de bo tillsammans i en hel månad för att ta till sig av den hawaiianska kulturen och smälta in.


Christine Meltzer och Carina Berg. Foto: Kanal 5

Christine Meltzer och Carina Berg. Foto: Kanal 5

Carina Berg och Christine Meltzer är redo för ett nytt äventyr i den stora världen. Denna gång har de rest de till surfarnas och soldyrkarnas drömdestination Hawaii. Här kommer de ta reda på om ön med sina kritvita ständer, kristallklara vatten och svajande cocospalmer verkligen är paradisöarnas paradisö. Och vi får följa med.

Annons

I programmet får vi bland annat vara med när tjejerna lär sig grunderna i hawaiianska, tar lektioner i närstrid hos de skräckinjagande Lua Warriors, testar öns kulinariska läckerheter och surfar med grisar. Dessutom blir det så klart en hel del äventyr. Dramatiska helikopterturer, vildsvinsjakt och svindlande hajker är bara några av de utmaningar som väntar tjejerna.

– Den här resan blev lite annorlunda. Topparna är högre och dalarna är djupare. Jag tror aldrig vi har gråtit och skrattat så mycket som denna gång, säger Carina Berg.

I det tredje avsnittet träffar Carina och Christine en lokal kändiskock som bjuder på fiskögonsoppa och tjurtestiklar. De råkar i gruff när de ska uppträda på en hula-hula show, och vi är med när tjejerna simmar med hajar. Utan skyddande bur.

Berg & Meltzer på Hawaii: torsdag 14 april kl. 21.00 på Kanal 5


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…