Annons
Annons


Bevisat: Ditt husdjur gör dig snyggare!

Kan ett husdjur göra dig mer attraktiv? Ja, enligt nya studier är det så. Och det är framför allt ett av djuren du ska satsa på!


Kvinna med hund.

Med ett husdjur vid din sida uppfattas du som mer tilldragande.

Hundar och katter betraktas alltmer som en viktig medlem i familjen, men bortsett från sällskapet och kärleken du får från ditt husdjur – kan det även göra att du uppfattas som snyggare?

Annons

Ja, många män och kvinnor är överens om att en potentiell partner som har god hand om djur upplevs som mer attraktiv. Nu stödjer dessutom ny amerikansk forskning denna föreställning.

Tyder på omtanke

I forskningsstudien deltog över 1200 djurägare som var singlar, varav 60 procent var män och 40 procent var kvinnor. 72 procent av deltagarna var hundägare och 42 procent var kattägare.

Resultatet visade att 35 procent av männen och 26 procent av kvinnorna uppfattade en person som mer attraktiv om personen hade ett husdjur, något som tydde på omtanke och kärleksfullhet.

Det sexigaste djuret man kunde äga var en hund, enligt undersökningen.

– Tendensen i studien visar att katter mer sällan än hundar används som socialt redskap i dejtingvärlden, säger Peter Gray, forskaren bakom studien.

Så, om du vill höja din sex appeal – skaffa en hund.

Läs också: 9 fördelar för hälsan med husdjur!

Källa: Routledge

LÄS OCKSÅ


(19)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…