Annons
Annons


Bianca Ingrosso om Let’s dance: ”Bästa tiden i mitt liv”

De vet båda hur det är att vara finalister i Let's dance. Inför årets premiär gästade syskonen Benjamin och Bianca Ingrosso Nyhetsmorgon.


Fredag den 10 mars är det dags för årets deltagare i Let’s dance att knyta på sig dansskorna och ta plats på golvet.

Inför premiären gästade Melodifestival-aktuella Benjamin Ingrosso och systern Bianca Ingrosso Nyhetsmorgon i TV4 för att prata Let’s dance.

Annons

Bild: IBL Bildbyrå

Och syskon har både var för sig och tillsammans stor erfarenhet av tävlingen.

Benjamin vann tillsammans med Sigrid Bernson 2014. Bianca och danspartnern Alexander Svanberg slutade på andra plats i Let’s dance 2016.

Gilla Allas.se på Facebook

Bild: IBL Bildbyrå

Spydde varje fredag

I Nyhetsmorgonen pratade syskonen om den fantastiska stämningen under programresan, men sa också att det trots allt är ganska skönt att kunna följa tävlingen från soffan.

– Det var bästa tiden i mitt liv. Men det är klart det är skönt att inte känna den där pressen, säger Bianca Ingrosso i TV4.

Hon får medhåll från brorsan. Han berättar också att han var så nervös inför sändningarna att han varje fredag spydde – av nervositeten.

– En gång var jag inte nervös men då gick det jättedåligt i stället, säger han i Nyhetsmorgon.

Bild: TV4

När programledarna Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist – som var Benjamin Ingrossos finalmotståndare 2014 – frågar vad det är som gör programmet så roligt trycker syskonen hårt på sammanhållningen.

– Det är som att vara på kollo i fem månader och känna att du blir bättre på något. Du utmanar dig själv och får samtidigt lära känna nya människor. Det är bara ”good vibes”, säger Bianca Ingrosso.

”Jättetacksam att vara i final”

Och även om Let’s dance-tiden är förbi står Benjamin Ingrosso inför en ny final. På lördag är han en av tolv finalister i Melodifestivalen 2017.

– Jag känner mig jättetacksam och glad att vara i final. Men det är asmånga duktiga i år, säger han om sina chanser.

Årets deltagare i Let’s Dance är Anja Pärson, Anders Öfvergård, Dominika Peczynski, Ellen Bergström, Jesper Blomqvist, Johannes Brost, Messiah Hallberg, Mikaela Laurén, Samir Badran och Stina Wollter.

Läs också:

Här är ALLA deltagare i Let’s dance 2017

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…