Annons
Annons


Big Brother med brödrafolket!


 Adam Alsing ochPia Lykke Big Brother

Adam Alsing och norska Pia Lykke är tv-stjärnorna som tillsammans leder höstens Big
Brother

Ikväll öppnar Adam Alsing och hans norska kollega Pia Lykke dörrarna till det nya lyxiga huset för årets Big Brother-deltagare. I år komer de från både Sverige och Norge för att tävla om 1 miljon kronor.

Annons

– Pia Lykke är en helt suverän programledare som de svenska tittarna kommer älska, och som jag har lyxen att jobba tillsammans med under de här 100 spännande och galna dagarna, säger Adam Alsing.

Gilla Allas.se på Facebook

Träffas nu för första gången
Castingen till årets upplaga av Big Brother har varit klar en tid och de profilstarka deltagarna – som i år kommer från både Sverige och Norge – hålls i total ovetskap om varandra fram till premiärdagen i kväll (söndag) i Kanal 9. Då träffas de för allra första gången och börjar den 100 dagar långa och dygnet runt-bevakade resan mot finalen. Vinsten är den rekordstora prissumman på 1 miljon kronor.

Några som redan lärt känna varandra riktigt bra är årets programledare, en duo bestående av Adam Alsing och den norska programledarstjärnan Pia Lykke. Det är två välkända, populära och mångsidiga tv-stjärnor som nu tillsammans tar kommandot över ett av tv-världens mest legendariska program. Dessutom styr de över ett av de största och lyxigaste Big Brother-hus som någonsin skapats.

Toppnamn i Norge
Pia Lykke är ett toppnamn i norsk tv där hon har lett ett pärlband av stora kända tv-produktioner, som Skal vi danse (norska Let’s dance), Norske Talenter (norska Talang) och Hvem kan slå Aamodt og Kjus (norska Vem kan slå Filip & Fredrik). Gemensamt för både Adam och Pia är att de har varit programledare för svenska respektive norska Talang, att direktsändningar är en av paradgrenarna – och att båda har ett gediget förlutet i Big Brother-historien: Pia som regissör och Adam i rollen som mångårig programledare och även som producent.

Enormt gensvar
Adam Alsing är en av Sveriges populäraste och mest mångsidiga programledare i både TV och radio. Genom åren har han bland annat lett Big Brother (2000-2005), Jeopardy, Sveriges värsta bilförare, Talang och åtskilliga upplagor av Fotbollsgalan. Sedan hans comeback i Big Brother avslöjades har gensvaret varit minst sagt översvallande.

– Big Brother skapar ett så otroligt stort engagemang bland folk. Det känns härligt att vara tillbaka och att få jobba med Lykke. Hon är en helt suverän programledare som de svenska tittarna kommer älska, och som jag har lyxen att jobba tillsammans med under de här 100 spännande och galna dagarna, säger Adam Alsing.

Big Brother – Premiär: Söndag 31 augusti, kl 21.00. Kanal 9

Så här håller du koll på Big Brother-dygnet:

  • Dagens avsnitt: måndag – torsdag och lördag, klockan 21.00.
  • Liveprogrammet med Adam och Pia: torsdagar klockan 22.00.

(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…