Annons
Annons


Biggest loser söker nya deltagare – i par


Kristin-kaspersen

Kristin Kaspersen leder Biggest Loser. Foto: Daniel Ohlsson / TV4

För första gången kan par som vill ta chansen att förändra sin livssituation söka till Biggest loser. Paren kan bestå av syskon, vänner, kärlekspar eller kanske kollegor, som tillsammans vill kämpa för att uppnå sin dröm om ett hälsosammare liv.

Annons

I Sjuans Biggest loser förändras liv. De medverkande arbetar hårt för att ta sig an en helt ny livsstil och under många timmar av tuff träning ger de allt för att drömmen ska bli verklighet.

I kommande säsong, som är den sjätte i ordningen, kan par söka till programmet.

– Det känns väldigt roligt att vi gör något nytt, och ger människor chansen att söka ihop. Det finns en otrolig kraft att kämpa tillsammans. Parkonstellationerna kan vara kärlekspar, vänner, syskon, föräldrar med barn eller varför inte arbetskollegor, men som alla har gemensamt att de vill nå resultat som de tidigare trott var omöjligt, säger Kristin Kaspersen.

Tidigare säsonger i Biggest loser har de medverkande tävlat individuellt och för många har Biggest loser inneburit starten på ett nytt liv. Förra säsongen var det 31-årige Robert Sander som tog hem titeln Biggest loser när han lyckades gå ned hela 62,6 kilo.

Nästa säsong av Biggest loser sänds under 2016 i Sjuan. Sista ansökningsdag är den 30 juni.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…