Annons
Annons


Biggest loser – tro, hopp och kärlek 2014


Foto: David Einar/TV4

Foto: David Einar/TV4

Modiga, förväntansfulla och redo att förändra sina liv. Den 31 mars får tittarna möta årets deltagare när säsongsstarten för Biggest loser – tro, hopp och kärlek går av stapeln i Sjuan. Kristin Kaspersen är programledare. Mårten Nylén och nytillskottet Sabina Dufberg är tränarna som motiverar och hjälper deltagarna att nå sina mål.

Annons

– Det har varit fantastiskt att få lära känna årets deltagare och att följa deras resa. Jag ser fram emot att tittarna ska få möta och låta sig inspireras av dessa fjorton modiga personer som kämpar och sliter för ett hälsosammare liv, säger Kristin Kaspersen.

Gilla Allas.se på Facebook

Bort med skräpmat och ohälsosamma, stillasittande vanor. Fjorton modiga deltagare har antagit Biggest loser-utmaningen. Det blir många timmar av träning och förändring av kost och livsstil. Deltagarnas största utmaning är att jobba med sig själva och sin självkänsla.

Deltagarna börjar sin resa på Ekolsunds slott där de bor, tränar och kämpar tillsammans. Varje vecka måste den som gått ner minst lämna slottet. Den som får lämna slottet fortsätter tävlingen på hemmaplan och har chans att vinna hemmapriset. Den stora finalen avgörs mellan de som lyckats hålla sig kvar längst i tävlingen och alltså tappat flest kilon under resans gång.

Årets deltagare är:

Andréa Celik, 24 år, Göteborg

Bartosz Komenda, 32 år, Västerås

David Flack, 25 år, Tullinge

Emma Keenan, 23 år, Västerås

Hristos Adoniadis, 30 år, Husby

Hannes Boström, 19 år, Kungälv

Maria Trast, 25 år, Haparanda

Marie Ragnarsson, 29 år, Lilla Edet

Martin Falk, 27 år, Karlstad

Razmus Jonsson, 22 år, Växjö

Theresa Gällstedt, 37 år, Skutskär

Elin Westman, 21 år, Kungsgården

Jonas Lindén, 37 år, Ystad

Sarah Forsberg, 31 år, Farsta

Biggest loser – tro, hopp och kärlek startar den 31 mars, klockan 21.00 i Sjuan.

Programmet sänds måndag och tisdag under tio veckor.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…