Annons
Annons


Bildextra: Barn homestylar en paradvåning!

En paradvåning i hjärtat av Stockholm, inredaren Isabelle McAllister, ett gäng barn och några hundra liter färg. Resultatet blev en häftig stajling med den där kreativa twisten som barn är specialister på!


vardagsrum i färg

– Om hela jorden skulle bli vit, hur skulle ni känna er? Ja, det undrar ett av barnen som är med och hjälper Isabelle McAllister att inreda den från början väldigt traditionellt vita våningen. Nej, vitt är inte barns favoritfärg om de själva får välja. Och de tänker så rätt! Undersökningar visar nämligen att om det finns en balans av färger runtomkring oss så stimuleras hjärnan.

Annons

I höst satsar Beckers på en särskild färgkarta med kulörer utvalda av barn. Och det är med denna som inspirationskälla barnen tillsammans med Isabelle kliver in i femrummaren på Odengatan i Stockholm för att stajla och måla om en lägenhet som snart ska ut på marknaden till försäljning.
De neutrala färgerna som mäklaren förespråkar ratas och istället är det cirkus, Super Mario och rymden som inspirerar. Det som barnen har ritat på papper får flyga ut och hamna på väggarna och medan barnens kreativitet går på högvarv ser Isabelle till att det finns en röd tråd
i färgsättningen.
Säkert är det många av oss svenskar som tänker att vitt är det rätta för att ljusa upp i ett mörkt land som vårt. Men Isabelle poängterar att ljust inte behöver vara lika med vitt, den milda rosa ton som barnen exempelvis väljer till taket i badrummet ger ett minst lika ljust intryck.
– Jag hoppas att de som kommer hit på visningen blir inspirerade och ser att bara för att man pratar färg behöver det inte vara starka signalfärger. Däremot blir de kanske lite rädda för hajen, säger Isabelle McAllister.

Gilla Allas.se på Facebook

Lägenheten på Odengatan 85 i Stockholm visas den 18 oktober.

Beckers-Svenska Mäklarhuset reklamfotografering. Beckers-Svenska Mäklarhuset reklamfotografering. Beckers-Svenska Mäklarhuset reklamfotografering. Beckers-Svenska Mäklarhuset reklamfotografering. Beckers-Svenska Mäklarhuset reklamfotografering.


(12)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…