Annons
Annons


Bilsemestern sätter fart på kärlekslivet!

Att lämna vardagen, skapa gemensamma minnen, få miljöombyte och mer tid för samtal är några av anledningarna till varför svenskarna anser att en bilsemester kan ha en positiv effekt på kärlekslivet.


Par i en bil

Sätter bilsemestern fart på kärlekslivet?

Semestertiderna närmar sig och var tredje svensk planerar att åka på bilsemester under sommaren. Men det är mer än bara lediga dagar från jobbet som lockar.

Tid för sex…

Årets Bilsemesterrapport från Stena Line visar nämligen att mer än hälften av svenskarna, 56 procent, anser att tiden på vägarna sätter fart på kärlekslivet. Lämnade vardagsrutiner, mer tid för sex och begränsad internetuppkoppling är tre av anledningarna till varför kärleken spirar i bilen.

… och heta diskussioner

Trots många romantiska ögonblick kan en semester i bil även leda till en del heta diskussioner. Närmare sex av tio svenskar uppger att de grälar under bilsemestern. De vanligaste anledningarna till meningsskiljaktigheter i bilen handlar om var och när det är dags för rast, vilken väg man ska köra och hur fort eller långsamt föraren kör.

Annons

En annan anledning till gräl är barn som bråkar i baksätet. Även restaurang- och musikval leder till diskussioner under svenskarnas bilsemester.

Kärleksfulla polacker

Undersökningen har genomförts i totalt nio länder runt om i Europa. Och när det gäller kärlek och bilsemester så är det polackerna som är mest kärleksfulla på vägarna, bland dem anser hela 80 procent att bilsemester kan ha en positiv effekt på kärlekslivet.


(6)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…