Annons
Annons


Björn Gustafsson kämpar mot norska nissar!


Björn Gustafsson får tampas med norska nissar i Kanal 5:s julkalender.

Fira in julen med Kanal 5:s julkalender Expedition: Julklapp. Se hur vår svenske nisse Björn Gustafsson kämpar mot sina norska tomtekollegor i den norska vildmarken.

Julkalendern är tillbaka i Kanal 5! Skaparna av den norska julkalendern Tomtar på loftet (Nissene på låven) har gjort det igen.  Från 1 december kan du följa skogstokiga tomtenissars tappra försök att bli utnämnd till den tuffaste nissen.

Annons

Fejkad realityshow
Espen Eckbo och Kristian Ödegård har satt ihop en ny fejkad realityshow i form av en julkalender med tomtenissar i huvudrollerna. Manuset flirtar med realityshower som Expedition Robinson och 71 grader nord.

Stjärnspäckat
Årets version har en stjärnspäckad norsk cast, med en liten svensk godbit – komikern Björn Gustafsson. Inspelningarna skedde i somras och hela den norsk/svenska casten spelar en grupp nissar som kämpar med att dela ut klapparna i sann realityanda. I deras väg finns ett antal utmaningar som ska framvisa vem av de 24 nissarna som blir utnämnd till tuffaste nisse.

Avsnitten sänds runt 18-snåret varje dag fram till jul, samt kommer även att visas på www.kanal5play.se.

Julkalendrar i Kanal 5 är av tradition en riktig norgehistoria! Kanalen har tidigare visat Tomtar på loftet 2001, Julbocken (med Pontus Gårdinger) 2004 och Jul i Töyengate (med Robert Gustavsson) 2006.

Premiär: Expedition Julklapp: 1 dec, ca kl 18.15. Kanal 5


(25)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…