Annons


Björn Gustafsson tillbaka och Anders Jansson i trikåer


Johan Glans och Anders Jansson

Jag har just sett sista genrepet innan kvällens direktsändning. Här kommer ett par snabba grejer om kvällens mellanakter!

1. Johan Glans dyker upp i trikåer. Tillsammans med Anders Jansson. I något som jag uppfattade som en ny OS-gren. ”Snöänglar” heter den. Lite speciellt. Sedan åker Nour upp i luften i en märklig dräkt, och med rosa skidor på fötterna… Jösses vad jag saknar den förre manusförfattaren, Edward af Sillén…

Annons

2. Hela OS-numret som jag pratar om ovan är lite rörigt. Men som jag uppfattar det så handlar inledningen om att Petter Northug är bättre än svenskarna i OS. Och så kunde det ju varit. Men nu blev det inte så. Så det känns lite… fel?

3. Skämtet om att Fredrik Kämpe flyttat in i Greenroom går faktiskt hem.

4. Roligast i kväll – Innan dagens genrep hade jag sagt att det är sättet som kuvertet med resultaten levereras på. Glenn Hysén är inblandad… Men efter överraskningen på dagens genrep, att Björn Gustafsson (kommer ni ihåg Sången till Carina Berg) är tillbaka så får jag nog säga att det är minst lika roligt!

5. Inledningen när Nour och Anders byter liv med varandra är inte den bästa inledningen i Mello-sammanhang, det ska sägas. Och vi har ju sett Anders Jansson (Tiffany) i kvinnokläder förr…

6. Kvällens värsta: Varför, varför, varför måste Björn Gustafsson ta Nour på brösten flera gånger och göra en grej av det? Inte kul. Precis som jag skrev inför första deltävlingen (HÄR kan du läsa det) så tycker jag inte sånt hör hemma i familjeprogram.

Vi du läsa om hur jag tror det går för låtarna ikväll kan du klicka HÄR

Hälsar Festival-Johanna

Björn Gustafsson i Melodifestivalen

Björn Gustafsson gör comeback i Melodifestivalen.


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…