Annons
Annons


Björn Skifs sjunger in julen


I år bjuder Grand Hôtel på en show signerad av en av landets mest folkkära artister, Björn Skifs. Det utlovas en underhållande och stämningsfull show med allt från gamla fartfyllda hits till mäktiga ballader.

Annons

Från och med den 22 november dukar Grand Hôtel upp till julbord och bjuder sina gäster på en helkväll med Skifs. I Vinterträdgården samlar han blåsare, kör och stråkar för en show av blandad karaktär, med såväl nattklubbskänsla som intima nummer. Kvällen bjuder på allt från egna hits och jazziga tongångar till mäktiga ballader och mer personliga stunder.

Björn Skifs följer i raden av folkkära artister som uppträtt på Grand Hôtel genom åren. Tidigare år har publiken i jultid kunnat njuta av Jerry Williams, Martin Stenmark, Jill Johnsson och senast Orup. Björn bjuder nu in till en show och en personlig kväll i julsmyckade Vinterträdgården.

– Det är fantastiskt roligt att få uppträda på Grand Hôtel. Jag ska se till att verkligen sätta ett avtryck hos dem som kommer och bjuda publiken på en riktig show, säger Björn Skifs.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…