Annons
Annons


Bli hårmodell och vinn fina priser!

Nu söker vi dig med Sveriges vackraste hår! Du behöver inte ha ”traditionellt modellutseende” för att vara med – det är ditt hår som är huvudsaken!


soker-modeller

Sponsorsamarbete med Hårkontroll

Allas är stolt huvudsponsor av Hårmodell 2017 och vår digitala redaktör och nöjesreporter Johanna Svan sitter med i juryn!

Du behöver inte ha ”traditionellt modellutseende” för att vara med – det är ditt hår som är huvudsaken. Så har du ett hår som du är stolt över, oavsett frisyr, färg eller stil, är detta tävlingen för dig.

Du som vinner får ett modellarvode på 10.000 kronor, styling
 och makeup från Lyko, presentkort från Makeup Store, och en specialdesignad klänning (värde 20.000 kronor) av den kända designern Peter Englund. Finalkvällen kommer att gå av stapeln i Stockholm, där du blir huvudpersonen och bor på Clarion Hotell Sign.

Gilla Allas.se på Facebook

Du kommer dessutom att synas i Hårkontrolls annonser under 2017 och får produkter från Hårkontroll Hair Beauty Concept för ett helt år.

Så här anmäler du dig:

•   För att söka ska du vara kvinna och över 18 år.

•   Du kan ha kort eller långt hår, vara blond, mörk- eller rödhårig.

•   Gå in på hårkontroll.se och ladda upp ditt foto.

•   Alla bilder som läggs upp kommer att ha en röstningsfunktion. Det är alltså du och alla dina vänner som väljer vilka tre som ska gå till final.

•   Tävlingen pågår mellan 1 november – 5 december.

•   Jury: Hans Shimoda (Hänt i Veckan), Johanna Svan (Allas), 
Alexander Catalan (skönhetsexpert), Åsa Vesterlund (Svenska Hollywoodfruar/TV3), Krister Atle (känd Hårstylist i New York), Erika Lyko (Lyko), Alexander Erwik (Erwik Communication), Eva Milesson (Hårkontroll Hair Beauty Concept ).

Läs mer om tävlingen här!

Sponsorsamarbete med Hårkontroll


(20)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…