Annons
Annons


Blixtar och dunder – Ralf och Ulrik till final!


Ralf Gyllenhammar och Ulrik Munther

Det gick som Allas trodde – Ralf Gyllenhammar och Ulrik Munther direkt till finalen.

Ja, det gick ungefär som Allas tippade efter första repetitionen i torsdag. Ralf Gyllenhammar och Ulrik Munther gick direkt till finalen i Stockholm.

– Jag ska fira med grogg och cigarr, sa Ralf Gyllenhammar direkt efter vinsten. Ulrik Munther var lite mer modest och berättade att han skulle chatta med sina fans.

Annons

Kvällen stora förlorare var Army of Lovers som åkte ut direkt.

Direkt till Final:

Gilla Allas.se på Facebook

Ulrik Munther – Tell The World I’m Here. En ganska väntad finalist, med många unga fans i ryggen som röstat på honom. Men Ulrik har också vuxit med uppgiften och gör låten riktigt bra nu!

Ralf Gyllenhammar – Bed On Fire. Blixtar och dunder! Ralf knockade alla. Ska bli intressant och se om någon kan hota honom under finalen i Stockholm.

Till Andra chansen:

Behrang Miri – Jalla Dansa Sawa. Kul för Behrang att så många vill ge honom en andra chans. För visst är det svårt att sitta still när han kör igång sitt party.

Robin Stjernberg – You. Robin har också växt under veckan. Från att ha gått på kanske 60 procent inledningsvis, gav han nu hundra procent. Har han mer att ge på lördag i Karlstad.

Femma:

Terese Fredenvall – Breaking The Silence. En fin låt med en bra sångerska. Men tyvärr för tunn i det här sällskapet.

Vi åkte ut direkt:

Army Of Lovers

Bye, bye Army Of Lovers!

Army Of Lovers – Rockin’ The Ride. Inte helt oväntat att de fösvann ur tävlingen direkt. Det är en bra partyhit, men inte tillräckligt bra för Melodifestivalen.

Sylvia Vrethammar – Trivialitet. Precis som titleln -en trivialitet. Sylvia gjorde den så bra det gick, men låten hör hemma i förra århundradet.

Lucia Piñera – Breaking The Silence. Synd på en så rar ärta. Lucia har en bra röst och kan hantera den. Men det här var nog inte hennes låt.


(0)
(0)


Annons

  • Ralf är helt underbar. Plastpojkar har vi redan för mycket
    av:)


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…