Annons
Annons


Blocket blir TV-serie

Socialdemokraterna byggde folkhemmet, Kamprad inredde det - och Blocket hjälpte svensken att möblera om och göra affärer. I serien Allt till salu berättas historien om Sveriges största köp & sälj-marknadsplats.


Magnus och Anna är bara några av de som dyker upp i Kanal 5s nya serie om hur vi handlar på Blocket.

Nu får vi chansen att hänga med på en resa genom Sverige när nya prylar och gamla skatter hittar nya ägare. Allt möjligt är till salu – barnstolar, mangårdsbyggnader, formel 1-bilar, WOW-samlingar och troll. Sveriges största köpfest pågår hela tiden, över hela landet.

Annons

Barnfamiljernas shoppingcenter
Sju av tio svenskar har någon gång handlat på Sveriges största köpsajt Blocket och inte mindre än nio av tio barnfamiljer har gjort affärer på sajten.

– Det är svenska folket som har byggt Blocket och därför ser vi extra mycket fram emot att bjuda tillbaka. Det ska verkligen bli jättekul och vi hoppas att så många som möjligt vill titta in i vår fantastiska värld, säger Martin Frey, VD Blocket.

Bröllopsklänning till salu
I serien Allt till salu träffar vi människor från hela Sverige som berättar om barndomens älskade frimärkssamling som ligger och dammar i hörnskåpet eller en söndermeckad Volvo Amazon som knuffat ut barnens cyklar i regnet – och följer bröllopsklänningen som letar en ny ägare.

– Det känns både roligt och utmanande att få öppna dörren för tv-tittarna till en miljö som engagerar miljontals svenskar år efter år. Blocket är en jättestor köp & sälj-marknad, men också spelplatsen för drömmen om klippet, förväntningar, humor – och kanske även någon liten krock, när en kär ägodel ska säljas och affektionsvärdet ställs mot marknadsvärdet, säger Lars Beckung, programdirektör på SBS TV.

Man är mitt uppe i inspelningarna av Allt till salu och programmen är planerade att visas i Kanal 5 i vår.


(1)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…