Annons

Det är vi som bloggar hos Allas!

Kontaktinfo för samarbeten med våra bloggare: [email protected]

 

Gordana Biernat

Gordana Biernat

Gordana Biernat är en tänkare, författare, föreläsare och visdomskälla. Hon är en av Oprah Winfreys 100 Supersjälar – ”SuperSoul100” – en grupp på 100 upplysta ledare och visionärer som använder sin röst och talang för att höja medvetandet bland människor i världen.
Tänkaren i henne satte igång redan i barndomen. Gordana har alltid utforskat sin inre sanning med ett öppet sinne för det osynliga och spirituella i verkligheten. I unga år höll hon sina funderingar för sig själv, i sin inre trygga värld utan dömande och missförstånd. Idag delar hon med sig av sin livslånga utforskning till alla som vill lyssna.
Det som började som en tyst ”viskning” på Twitter under namnet @Mypowertalk har förvandlats till en fantastisk och viktig kanal för över 340 000 följare världen över som söker Gordanas visdom och vägledning varje dag.
Gordana är även mentor och vägleder människor inom personlig utveckling, att finna sitt Högre Jag och leva sin fulla potential.

Till Gordana Biernats blogg »

Ulrika Davidsson

Mitt namn är Ulrika Davidsson och i mitt liv som kostrådgivare brinner jag för att hjälpa och inspirera människor att leva hälsosammare och må bättre. Det gör jag genom att skriva kokböcker, föreläsa, laga mat framför kameran samt bedriva hälsoresor och onlinekurser inom ramen för mitt egna bolag Ulrikas Kickstart.
Min passion för kost och hälsa är inte bara mitt yrke, det är en del av min person och mitt privatliv.
Här på bloggen vill jag dela med mig av min vardag och mina mest inspirerande recept, matlagningstips och hälsoråd – allt för att vi tillsammans ska hitta motivation och kunskap till ett friskare och hälsosammare liv.

Till Ulrika Davidssons blogg »

 

Eveline

Jag pendlar mellan Europa och Afrika och trivs alldeles perfekt med det. I Afrika arbetar min man och jag med olika projekt inom naturskydd och välgörenhet, projekt som kan göra världen lite bättre. I Europa arbetar jag som tolk och översättare. På så sätt blir livet blir aldrig tråkigt! Jag har två underbara vuxna barn Theo och Margaux och fyra härliga bonusbarn och sammanlagt har min man och jag har sex barn och nio barnbarn till på tre kontinenter, i åldrarna 0-49 år. Jag är gift med mannen i mitt liv sedan ett antal år tillbaka och vi gör fantastiska resor tillsammans och när vi inte resor bor vi i träd huset i Northwest Province eller nere vid stranden i Western Cape i Sydafrika, om vi inte är i Stockholm förstås. Min blogg handlar om liv mitt liv, familjen, om kärlek och omtanke, resor, välgörenhetsprojekt, mat, glädje och mycket mycket mer som gör livet glatt och så värt att leva. Jag älskar när ni kommenterar bloggen.

Till Evelines blogg »

 

Himmel och pannkaka

Jag är Johanna Öhman – mamma, fru, präst och någonstans däremellan människa. I min blogg blandas småbarnsmammans vardag med prästens. Följ med i ett liv som aldrig står still! Prästen du såg i mataffären i tisdags tänkte nog mer på bolibompadrakens dans än på söndagens gudstjänst och mamman du såg vid lekplatsen i lördags kanske hade en predikan som skrev sig själv inne i huvudet. Här gläntar jag på dörren till ett ovanligt vanligt liv med dråpligheter, roligheter och sorgligheter – bland snus och blöjor, mellanmjölk och nattvardsvin. Är du beredd? Häng med, för det går i 190!

Till bloggen Himmel och pannkaka »

 

Mingla med Malin

Jag är professionell dansare och jobbar med dans på heltid med olika dansshower, dansundervisning, evenemang och tv-projekt. Jag älskar livet och min största passion är dans och att få jobba med projekt jag verkligen brinner för. Jag föreläser även om positivitet och om vikten av att älska det man gör. Jag har turnerat jorden runt i sju års tid med den internationella succédansshowen Burn the Floor och har deltagit i flera säsonger i tv-programmet Let’s Dance. Mitt yrke är min absoluta största passion i livet förutom min underbara man David som även han är proffsdansare och mina fantastiska söner Alex 7 år och James 5 år. Hoppas du vill hänga med mig i min blogg och ta del av vad som händer i mitt liv.

Till Malin Watsons blogg »

 

Kristinas matblogg

Kristina Eriksson, frilansande matskribent på Allas och kokboksförfattare. Jag har ett väldigt bra jobb där jag får mixa mina stora intressen i livet – mat, bakning, porslin, resor, café- och restaurangbesök. Trivs också mycket bra när jag får fika eller äta grillat i trädgården med familjen i sommarhuset på Österlen. Följ gärna mina köks- och matäventyr här på bloggen.

Till Kristinas matblogg »

 

SaraClaes blogg

Jag heter Sara Lund, åtminstone ibland. Annars heter jag Claes Schmidt. Jag är en ”sån där” och jag tänkte det kunde vara kul för dig att läsa vad en ”sån där” gör, tycker och tänker. Jag jobbar som inspiratör och föreläsare runt om i Sverige och Norge, och pratar om de normer och värderingar som styr våra liv och hindrar oss från att tänka logiskt. Jag fick Stora Talarpriset i februari 2011 och kom i december 2012 ut med boken ”Från Man till Människa”.

Till bloggen »

 


Annons