Annons
Annons


Mässa i full blom

Snart öppnar Nordiska Trädgårdar med nästan 400 utställare på Stockholmsmässan. Ungefär 55 000 trädgårds- och odlingsintresserade samlas för att ta del av det fullspäckade programmet.


Stockholmsmässan

Hitta nya trädgårdsfavoriter på Stockholmsmässan. Foto: Gustav Kaiser

Årets pelargon.
 En av Nordiska Trädgårdars mest prestigefyllda utnämningar som görs tillsammans med Blomsterfrämjandet firar 10 år. På öppningsdagen 21 april klockan 11.30 kommer Årets Pelargon att tillkännages av Pernilla Månsson Colt.

Annons

Tre scener med kostnadsfria föredrag och workshops

Nordiska Trädgårdar erbjuder ungefär 200 olika föredrag. På scenerna kan besökarna lära sig om allt från regnskogens växter till urban odling, hur ett äppelträd sköts på bästa sätt och om kreativa blomsterdekorationer i hemmet.

Gilla Allas.se på Facebook

SM i blomsterbinderi. 
Vem ska bli svensk mästare i blomsterbinderi? 22-23 april avgörs detta i regi av Svenska Blomsterhandlarföreningen som också arrangerar en debutanttävling på mässans avslutningsdag.

SM i fågelholk. För åttonde året arrangeras SM i fågelholk tillsammans med Naturskyddsföreningen där skolklasser från hela landet har deltagit. På Nordiska Trädgårdar kan besökarna rösta på sin favorit.

Blomlabbet. Här kan besökarna själva skapa sina blomster- och växtarrangemang tillsammans med inspirerande trädgårdsprofiler, kreatörer och stylister. I Blomlabbet ges professionell handledning och besökarna får tips och råd att ta med sig hem, dit även det vackra arrangemanget som de skapar i Blomlabbet, får följa med. Biljetter till Blomlabbet köper du här.

Var: Stockholmsmässan i Älvsjö

När: 21–24 april

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…