Annons
Annons


Blommor till glädje för många

Vid köp av en rosa krukväxt odlad av Mäster Gröns trädgårdsmästare bidrar du med 5 kronor till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. I butiken finns upp till 15 krukväxter att välja mellan, alltid någon som passar i din stil. Växterna finns att köpa i blomsterbutiker, gardencenter och dagligvaruhandeln.


Tänk vad en storblommig begonia gläder mottagaren.

Tänk vad en storblommig begonia gläder mottagaren. Foton: Minna Mercke Schmidt

I dag lever 90 000 kvinnor med bröstcancer i Sverige. Varje år tillkommer det 7500 kvinnor och varje år dör 1400 av bröstcancer. Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj genomförs varje år i oktober tillsammans med flera olika företag och organisationer över hela Sverige. Syftet är att sprida information och kunskap om bröstcancer samt samla in pengar till bröstcancerrelaterad forskning.

Annons
Vattna azalean rätt och den blommar i månader. Ge den 1 dl vatten om dagen – det är det hela. Foto:  Minna Mercke Schmidt

Vattna azalean rätt och den blommar i månader. Ge den 1 dl vatten om dagen – det är det hela.

I butikerna finner du ett femtontal krukväxter från de skånska trädgårdsmästarna – de flesta i ljuvligt rosa toner. De har odlats fram med gröna fingrar, kärlek och omtanke. Lägg därtill det faktum, att alla dessa växter sprider stor glädje bland både köpare och mottagare av dem.

Alla Rosa Krukväxter förses med en etikett som tydliggör bidraget till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…