Annons


Bo på en fyr eller ett slott i sommar!


Bo på ett slott i Bretagne!

Interhome, som hyr ut semesterbostäder, upplever att allt fler svenskar kräver mer än balkonger och solnedgångar för att imponeras av semesterboendet. Här är tre semesterboenden som sticker ut ur mängden.

Annons

En trend som vuxit sig allt starkare de senaste åren är att välja boenden som skiljer ut sig, oavsett om det handlar om ett konstnärsloft i New York eller undervattensboende i Västerås.

– För den historieintresserade kan veckan i 1300-talslägenheten vara årets ögonblick medan det barn som drömt om att vara fyrvaktare nog skulle glömma både glass och sovtider väl på plats vid fyrtornet i Kroatien, säger Anna Madsen, Skandinavisk försäljningschef på Interhome.

Gilla Allas.se på Facebook

Tre annorlunda semesterboenden sommaren 2013

Fyrtorn i Kroatien
Fyren på halvön Marlera ligger i en ödemark, med härlig utsikt över havet och öarna. Huset har 2 våningar och ligger 4 km från Liznjan och 6 km från Medulin. Läget är avskilt och lugnt och det är endast 50 meter till stranden.

Slott i Bretagne
Slottet ”Keralio”, från 1400-talet, ligger i gröna omgivningar cirka 2 km från Treguier i Bretagne. Läget är lugnt och soligt och det är cirka 3 km till havet.

1300-talslägenhet i Florens
Lägenheten ligger i ett flerfamiljshus från 1300-talet vid en gågata i centrum av Firenze, i hjärtat av staden. Närbelägna sevärdheter: Piazza della Signoria 300 m, Ponte Vecchio 650 m, Piazza del Duomo 700 m, Galleria dell’Accademia 1 km, Piazzale Michelangelo 1,5 km.

 

 

 


(0)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…