Annons
Annons


Bo på ett hotell från vita duken!


Sunwing Bangtao Beach

Sunwing Bangtao Beach i Puket, Thailand

Det finns några hotell som borde ha fått stå där och glänsa på röda mattan framför kamerablixtarna på världspremiären. Men nu är det inte så ofta hotell får gå på premiärer. Kända är de i vilket fall, hotellen som finns både i verkligheten och på film. Här är tio filmstjärnor som man kan bo på med Ving.

Annons

The Roosevelt, New York, USA

Inte nog med att Michael Douglas karaktär Gordon Gecko uttalar det kända citatet ”Greed is good” precis utanför hotellet i filmen Wall Street, delar av Jennifer Lopez-filmen Kärleken checkar in är också inspelad här.
Hotellet är legendariskt och varsamt renoverat i klassisk stil. Med sitt superläge, nära både Grand Central Station och Fifth Avenue, har man New York framför sina fötter. Rummen är klassiskt inredda i amerikansk stil.

Sunwing Kallithea Beach, Rhodos, Grekland

Känt från Sune i Grekland – All Inclusive. Tjejtjusaren Sune åker med hela familjen till semesterparadiset Kallithea, där snålpappa Rudolf upptäcker att allt ingår i All Inclusive och bestämmer sig för att om familjen gör och äter tillräckligt mycket kan de tjäna in sin resa!
På Sunwing Kallithea kan du njuta av sol, bad, glass, mat, möjligheter till träning, spa, Lollo & Bernie och massor av roliga saker att göra för barnen. Vackra Rhodos stad ligger på bekvämt avstånd för de som vill uppleva folkmyller och den fina gamla staden.

Fontainebleau Miami Beach, Miami Beach, USA

Det finns många filmskapare som givit detta hotell en roll i sina filmer. De allra kändaste är Bondfilmen Goldfinger, Al Pacinos Scarface och Whitney Houstons Bodygard.
Precis vid havet ligger det här Art deco-hotellet som har elva restauranger och barer, spa och poolområde.

The Westin Excelsior, Rom, Italien

Scener ur Anita Ekberg-filmen La Dolce Vita är inspelad på hotellet och på hotellrestaurangens uteservering.
Det här är kändisarnas favorithotell i Rom. Rolling Stones, Woody Allen, Frank Sinatra och Pablo Picasso är bara några superstjärnor som har checkat in här. Lyxhotellet är välkänt, har anor sedan 1906 och erbjuder bästa läget på den exklusiva gatan Via Veneto.

Sunwing Bangtao Beach, Phuket, Thailand

Delar av filmen En gång i Phuket med bland annat Peter Magnusson och David Hellenius är inspelade här.
Förutom den vackra stranden och den thailändska atmosfären finns här både Lollo & Bernie, Miniland, Sats-klasser och mycket annat.

The Royal Horseguards Hotel, London, Storbritannien

Känt frånThe Constant Gardener med Ralph Fiennes och Rachel Weisz.
Klassiskt och elegant hotell precis vid Themsen. Londons sevärdheter Trafalgar Square och Westminister Abbey ligger i närheten.

Waldorf Astoria, New York, USA

Här spelades bland annat Rosa Pantern in 2006 med Steve Martin och Beyoncé Knowles i huvudrollerna.

Ett av världens mest kända hotell skäms inte för sig. Lyxhotellet har elegant inredning och all tänkbar service. Waldorf Astoria ligger mitt på Manhattan där man har allt man kan önska i form av shopping, nöjen och restauranger. Hotellet är ett officiellt amerikanskt landmärke sedan 1993.

Lancaster, London, Storbritannien

Michael Caines rollfigur syns på hotellet i filmen Italian Job från 1969.
Stort hotell med maffig entré. Hotellet har utsikt över Hyde park och har ett bra läge för att upptäcka London.

Hotel 71, Chicago, USA

Christian Bales rollfigur Bruce Wayne hade slagsmål i Hotel 71:s stora balsal i Batmanfilmen The Black Knight.

Precis invid floden och Michigan Avenue bor man komfortabelt med utsikt över stadens siluett.

Hotel Le Grand Intercontinental, Paris

Känt från åttiotalsthrillern Frantic med Harrison Ford i huvudrollen. Regissören Roman Polanski valde att spela in flera kända gatuscener precis utanför hotellet.
Stort och lyxigt hotell i en historisk byggnad. Några steg bort ligger de stora varuhusen och sevärdheter som Opera Garnier, Place Vendome och Louvren.

 

 

 


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…