Annons
Annons


Bo under ytan – vem tittar på vem?


Det är inte varje dag man vaknar upp och ser en leopardhaj eller djävulsrocka rakt i ögonen, men på Equarius Hotel i Singapore får gästerna möjlighet att övernatta på havets botten!

Det har spekulerats och skrivits mycket om människans förmåga att bo på havets botten, men ingen har ännu förverkligat denna dröm. Nya Ocean Suites på Equarius Hotel i Singapore utgörs av 11 tvåvåningssviter som gör drömmen till verklighet. Sviterna ligger längs Open Ocean, vid världens största akvarium S.E.A. Aquarium och erbjuder en undervattensutsikt med över 50 000 fiskarter utanför fönstret. Varje Ocean Suite har en golvyta på 90 kvadratmeter fördelat på två våningar. På övervåningen finns ett vardagsrum i anslutning till en utomhusterrass, medan sovrummet med undervattensutsikten ligger på nedervåningen.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Det är även möjligt att betrakta den blå planetens många vackra varelser från andra ställen än från sängen. Sviterna är nämligen utformade så att gästerna kan njuta av ett skönt bad i badkaret och samtidigt beundra utsikten över vattenlandskapet.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…