Annons
Annons


Bok om att förlora sitt husdjur- vinn den här!


Hundhimlen

Lenas hund Maiko och boken Rapport från Hundhimlen

Att mista en av sina bästa vänner är aldrig lätt. När Lena Deimos tibetanska terrier Wilma dog börjande hon blogga om sorgen efter sin kära vän.  

Från början var det mest korta betraktelser av hennes och de övriga hundarnas händelser och tankar om Hundhimlen. Att det skulle bli ett enormt gensvar på bloggen trodde hon aldrig. Det fick henne att börja fundera på om det inte kunde bli en bok av det. Sagt och gjort, en bok blev det och som nu finns tillgänglig för alla hundägare runt om i landet.

Annons

Boken utspelar sig i Hundhimlen där Chefsängeln Sankt Bernhard skapat en egen himmel för de trognaste själarna. Här finns alla hundarna och Lena berättar levande om hur deras vardag och festligheter ser ut. Hon själv beskriver det som: ”En saga eller dagdröm för hundägare med barnasinnet kvar”.

Hundhimlenbok
Tävling
Nu har du chansen att vinna Lena Deimos bok! Vi har 5 stycken exemplar att tävla om. Tävlingen är öppen till den 3 juni och det enda du behöver göra är att svara på frågan nedan. Boken är värd ca 130 kr.

Skulle du inte vinna i tävlingen eller skulle vilja köpa fler böcker kan du göra det genom att kontakta Lena på hennes hemsida. Eller gå in på Books on Demand och beställa den där.

Tävlingen är avslutad. Vinnarna presenteras inom kort här.


(33)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…