Annons
Annons


Bokklappar till alla i sista minuten!


Har du inte hunnit med alla klappar? Här kommer enkla, snabba och jättebra boktips till hela familjen från Agatas Gata.

Till sjungande lillasyster:

barnvisorFler svenska barnvisor av Martin Östergren och Jens Magnusson (Max Ström) är uppföljaren till Svenska barnvisor.
Den svenska barnviseskatten är en rik källa till glädje. Men även om man minns en visa är det inte alltid man kommer ihåg hela texten – och hur var det nu melodin gick? Lösningen finns i denna spelande bok med illustrationer, en unik sångbok där du kan lyssna på visorna och samtidigt sjunga med.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Till mamma som vill satsa på sin hobby:

flygande_startFlygande start av Göran Segeholm (Max Ström).
Den här boken berättar om fotograferingens och kamerateknikens grunder. Dessutom, till alla som nyligen skaffat en kamera, eller har fotograferat en tid, konkreta tips på hur man kan utveckla sitt bildspråk och tänka som en ”riktig” fotograf.

fotografi_bokDet här är fotografi – Hela historien från 1826 till idag av Juliet Hacking (Norstedts).
Möt några av världens genom tiderna mest nyskapande fotografier som kommit att bidra till vår förståelse av oss själva och världen omkring oss.

Till storebror i läsartagen:

dagbok_till-alla_mina_fansDagbok för alla mina fans – Värre än vanligt (Bonnier Carlsen). Detta är Gregs senaste dagbok i serien. Greg är lat och ganska självisk och gillar tevespel och dokusåpor. Han är extremt olycksdrabbad och misslyckas med det mesta han gör. Men yngre ungdomar och äldre ungdomar älskar denna olycksfågel.

Minecraft-bokMinecraft: Nybörjarens handbok av Stephane Milton, Paul Soares JR och Jordan Maron (Egmont Kids Media).
Allt du behöver veta för att överleva dina första Minecraft-dagar. (Minecraft=kan liknas vid lego, fast på datorn). Den här boken kan faktiskt rädda ditt liv. Här får du nämligen de bästa tipsen för att skapa ett hem, hur du hittar och samlar in resurser, och hur du bygger din rustning och vapen för att försvara dig mot varelserna som kommer ut om natten. Serien består av ytterligare fyra böcker.

Till projektpappa:

inredningsbok25 kvadrat av Eva Wrede och Mark Isitt (Max Ström)I år är det premiär för de så kallade attefallshusen, och svenska folket får bygga 25 bygglovsbefriade kvadratmeter. Det blir tio extra kvadrat jämfört med friggeboden – tio extra kvadrat som gör stor skillnad och väcker drömmar!
Plötsligt blir det möjligt att tänka sig en sommarstuga, fullt utrustad med vatten och avlopp, eller ett extra hus på tomten till det vuxna barnet i väntan på ”riktig” bostad. Den här boken bjuder på inspiration och vägledning för de byggmöjligheter som nu öppnar sig.
25 kvadrat är en späckad idébok om hur man kan tänka arkitektur i liten skala. Den reder också ut vad den nya lagtexten säger om bygglovsbefriade komplementbyggnader och ger värdefulla tankeställare inför läsarens egna byggäventyr.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…