Annons
Annons


Bokmässa och VM i dans till helgen


På torsdag startar bokmässan ”Bok & Bibliotek” i Göteborg. Årets mässa, som är den 27:e i ordningen, har det tyska språket i fokus. Temat har rubriken ”Tre länder – ett språk, Tyskland, Österrike och Schweiz.”
Allas redaktion kommer såklart att åka till mässan för att hitta godbitarna att tipsa er läsare om i höst och vinter! Och om du är på plats är du hjärtligt välkommen att besöka Aller medias monter på mässan (B02:23).

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

2011 års Bokmässa  äger rum den 22-25 september. Mer information, öppettider och priser hittar du här »»»

VM i dans i Karlstad

På lördag, den 24 september, står Sverige som värd för Världsmästerskapen i Bugg, Europamästerskapen i Boogie Woogie och den första deltävlingen i Världscupen i Lindy Hop. Tävlingarna kommer att hållas i Sundsta Idrottshus i Karlstad med Dansklubben Rocksulan som arrangörer. Bakom tävlingarna står World Rock’n’Roll Confederation (WRRC). har man inte möjlighet att vara på plats kan man se tävlingar direkt via Webb-tv på Svenska Danssportförbundets hemsida (www.danssport.se).

Under söndagen den 25 september arrangeras dessutom Karlstadbuggen, en nationell tävling i Bugg och Dubbelbugg, dessutom arrangeras RS Allround, en tävling där dansarna ställer upp i fyra discipliner; Bugg, Boogie Woogie, Lindy Hop och Rock’n’Roll och de mest allsidiga dansarnas står som slutsegrare.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…