Annons
Annons


Bomässa med antikrunda

På fredag öppnar årets bomässa, Gör Ditt Boende Bättre, i Eskilstuna som är större än någonsin. Tre hallar är fyllda med drygt 100 företag och intressanta produkter för hem och trädgård. Årets stora nyhet på mässan är en antikrunda på lördag, där besökarna kan få sina föremål värderade av antikexperten Peder Lamm.


101 företag visar sina nya produkter och tjänster under helgens mässa i MunktellArenan. Carl-Johan Bengtsson är projektledare för mässan och ser fram emot helgen.

– Antikrundan med Peder Lamm har vi genomfört på tidigare mässor i år och det har stundtals varit kaotiskt när alla velat ha sina förmål värderade. Vi räknar med mycket folk när Peder kommer.

Annons

Brett utbud

Besökarna kan ta del av massor av produkter för hem och trädgård. Men det bjuds även på andra intressanta inslag. Flera företag och Eskilstuna kommun erbjuder kostnadsfri rådgivning inom bland annat trädgård, bygglov, energi, arkitektur och byggnation.

På årets mässa genomförs en antikrunda på lördag eftermiddag. Antikexperten Peder Lamm värderar då besökarnas medhavda föremål på scenen.

På söndag gästas mässan av Sveriges främsta expert inom solenergi. Ordförande i Svensk Solenergiförening, Lars Andrén kommer berätta om vilka möjligheter som finns för villaägare när det gäller förnyelsebar energi.

Den som vill julpyssla kan boka tid och lära sig binda en julkrans

En av mässans besökare lär gå hem med extra stort leende. Under helgen vinner en person 5 000 kr att handla för på mässan.

Föreläsningar

Årets bomässa bjuder som vanligt på olika föreläsningar, bland annat kommer Eskilstuna kommun berätta om kommunens satsning på solel och vindkraft. Andra föredrag under helgen berör områden som energi och byggnation.

Var: MunktellArenan, Eskilstuna.

När: 15-17 november.


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…