Annons


Lättlagat – bönspagetti 
med kycklingsås

Snabbfixat vardagsgott! Bjud på smakrik kycklingsås och servera med glutenfri pasta.


Enkelt och gott med glutenfri pasta och kycklingsås.

Bönspagetti 
med kycklingsås

4 port
25 min
556 kcal/port

200 g sojaspagetti
500 g kycklingfilé i bitar
salt, svartpeppar
1 tsk olivolja
100 g skogschampinjoner
100 g färska haricots verts
1/2 rödlök, skivad
1 vitlöksklyfta, riven
1/2 dl ajvar relish
1 msk dijonsenap
1 msk sötstark senap
1 dl vatten
1 dl grädde
100 g riven mozzarella-
och cheddarost

Annons

1. Koka pastan. Krydda kycklingen och fräs i olja.

Gilla Allas.se på Facebook

2. Dela svamp och bönor.

3. Stek grönsakerna med kycklingen. Tillsätt ajvar, senap, vatten, grädde, salt och peppar. Småkoka ca 10 min.

4. Blanda pasta och grönsaker. Rör ner osten, garnera med färsk persilja.

Av Ulrika Davidsson
Foto: Malte Danielsson

Prova också: Ulrikas squashpasta med kyckling

Det är aldrig för sent att förändra sin livsstil. Det enda du behöver är en stor dos motivation, lite inspiration och ny kunskap. Och allra helst en kickstart! Läs mer om Ulrikas kickstart här.


(0)
(0)



Annons


Annons

Laddar nästa sida…