Annons
Annons


Boris René: Är jag borta för länge drar de av på lönen!

I kväll är Boris René med i Andra chansen för att försöka ta sig till finalen i Melodifestivalen nästa helg. Festival-Johanna träffade Boris för att prata lite... fotboll!


Boris René.

Boris René.

Av Festival-Johanna Svan
Foto: Stefan Johansson

Till vardags spelar Boris René fotboll i Degerfors IF.

boris-rene-degerfors

Boris René med Allas reporter Festival-Johanna.

Du borde ju vara inne i värsta försäsongsträningen just nu, istället åker du runt på Melodifestivalen. Hur går det, dansar du dig i form?
– Ja, den tar jag på dansgolvet och den tar jag på gymmet! Jag missar ganska mycket träning, men eftersom jag missar det på grund av allt det här så känns det ok.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Vad säger klubben?
– Degerfors är supersköna! Tränaren ville till och med komma hit idag och heja. När jag får det stödet så kan jag verkligen slappna av när jag är här!

Fotbollsspelaren Kevin Walker vann ju Idol. Men det blev liksom lite varken eller så känslan nu är ju att han satsar mer på fotbollen än på musiken. Hur känner du? Tänk om du vinner mellon, liksom?
– Jag vill inte ens tänka så långt! Det är en väldigt bra fråga. Men kommer jag dit, då får jag testa det också och försöka kombinera det.

Hur är det med lönen? För Svt betalar väl inte något?
– Nej, precis, jag får inte betalt från Svt. Jag har lön från klubben. De gör inget avdrag just nu, förstår du hur sköna de är, helt underbara.
– Men det är klart, jag kan ju inte vara borta för länge, då måste de ju dra av på lönen, det har jag sagt till dem också.

Men om du vinner mellon och Eurovision pratar vi om att du är borta typ ett år med tanke på all promotion?
– Ja, då får jag ingen lön, då är det kört, haha.

Och hur går det i duellen ikväll?
– Superhärlig duell! Jag möter två fantastiska artister, de är sjukt sköna!

Om du hade fått önska vem du skulle duellera mot, vem hade det blivit?
– Alla här är mardrömsmotståndare! Oavsett vem jag hade hamnat mot så hade jag bitit på naglarna! Men jag är supertacksam att jag hamnat ihop med Mattias och Albin!

Mattias-Boris-duell

 


(6)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…