Annons
Annons


Börja det nya ALLAS-året med en extra KRYSS-ning!


Ala02-14

Fullmatade med spännande läsning, smarta inredningstips och de bästa recepten på de godaste rätterna ger vi oss in i det nya året med en rivstart! Men vi får inte glömma att samtidigt njuta av de helgdagar som är kvar! Därför bjuder vi på en extra krysstidning med veckans Allas!

Annons

Häng med!

Läs i Allas nr 2 ( i butik 30 december):

Kidnapparna slet ut mig ur bilen och sköt!
Spring Ann-Margrethe, spring! ropade hennes kollega. Och medan kulorna ven sprang riksdagskvinnan snabbare än hon någonsin gjort. Två av hennes kollegor dog och flera skadades i attacken mot den svenska hjälpdelegationen.

Gilla Allas.se på Facebook

Galet goda grytor – smaksymfoni i kastrullen
Perfekt till både fest och vardag! saftig kyckling, mört nötkött eller fantastisk fisk spealr första fiol och ackompanjeras av samstämmiga kryddor och läckra tillbehör. Snacka om smaksymfonier!

Om man inte har tid för en döende – när har man då tid?
De är sjuksköterskor och har vigt sina liv åt att vårda. Petra Lilja Anderssons berättelse om vad som hände när hennes kollegor själva blev patienter är skakande läsning för alla som trott att empati är en prioriterad del av vården.

Inred modernt med sekelskifteskänsla
Niclas och felicia tog vöer det gedigna huset efter hans föräldrar. Paret helrenoverade innan de flyttade in och förvandlade det till en ljus och modern familjebostad som fortfarande andas sekelskifte. Läs i Allas hur de bar sig åt!

Det är skillnad på att vara själv eller att vara ensam – så bryter du isoleringen!
Självvald ensamhet kan vara ganska skön. Men för den som inte har valt att vara ensam kan det istället vara plågsamt.

Blomsterglädje hemma – äntligen tulpantid!
Pigga upp med färgglada tulpaner som sprider vårkänsla i hela hemmet. Här finns alla sorter – från poetiskt enkla till krumbuktande divor.

Plötsligt brast isen på ån…
December 2012. Vargavinte ända ner i södra Sverige, termometern visar minsu 22 och is täcker Helge å. Wictor och Linus, som gett sig ut i kylan för att rädda sin infrusna båtmotor, tror att isen är säker…

Dessutom:

Special: Direkt ur livet – 7 sidor med läsarnas egna berättelser

Bästa tipsen – Nattcrèmen som passar din hy

Vad pratar tonåringarna om?

Underbara desserter med chokladsås

Steg för steg: Läcker kyckling med apelsinsås

Du väljer själv – optimist eller pessimist?

Veckans vin

Rätt mat gjorde lille Melwin lugn

+ massor med extra läsning, Veckans brott, noveller, enkla och roliga kryss, Lottes skafferi, kåseri med Barbro Leggat, Ensamma mamman mm.

 

 

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…