Annons


Brasse Brännströms sista film visas i SVT!


Oscarsnominerade och Guldbaggebelönade Lars ”Brasse” Brännström gick bort för en dryg vecka sedan.Onsdag kväll visas den sista filmen Brasse Brännström spelade i på SVT2.

Det är den stjärnspäckade Hot Nasty Teen, en kortfilm i det lite längre formatet i regi av Jens Assur. Filmen är producerad av Studio Jens Assur och har fått produktionsstöd av Svenska Filminstitutets kortfilmskonsulent Andreas Fock. Förutom Brasse ser vi även Fanny Ketter, Björn Granath, Leif Andrée, Shanti Rooney, Anki Lidén, Peter Carlberg m fl i övriga roller.

Annons

Synopsis
En tonårstjej filmas genom en enklare videokamera. Hon ombeds av en äldre man att dansa och klä av sig. Två månader senare reser de tillsammans genom ett snöbeklätt Sverige. Hon vill snart åka hem, han insisterar på att de ska fortsätta. De har ju trots allt några besök kvar att göra.

Hot Nasty Teen skildrar ett till synes vanligt Sverige. Men under den alldagliga ytan sjuder det av undertryckt lust, förtryck och maktbegär. Hot Nasty Teen speglar männen bakom rubrikerna.

Mer Brasse Brännström på film: På Filmarkivet.se kan man även se en reklamfilm från 1978 som Brasse Brännström medverkade i tillsammans med Lill Lindfors http://filmarkivet.se/sv/Film/?movieid=584 Fler filmer med Brasse är på gång att läggas ut på Filmarkivet.se

Hot Nasty Teen: Onsdag 10 september, kl 22.15. SVT2

 


(4)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…