Annons
Annons


Camilla Henemark: Mitt krav var att Army of Lovers skulle gå i terapi


Foto: Frida Funemyr. Camilla Henemark tävlar tillsammans med återförenade Army of Lovers med låten ”Rockin´ the Ride” (upphovsmän: Alexander Bard, Henrik Wikström, Per QX, Andreas Öhrn, Jean-Pierre Barda) i Melodifestivalens fjärde deltävling i Malmö den 23/2).

I veckans Allas har vi en stor intervju med Melodifestivalaktuella Camilla Henemark som berättar om hur återförenade Army of Lovers helats efter alla bråk – och tårarna när de träffade varandra igen.
Hon pratar också öppenhjärtligt om hur hon gick på strippklubb och rökte redan som barn, åren då hon knappt vågade gå ut och köpa mjölk, tankarna runt att hon aldrig fått barn, viljan att hjälpa andra och mycket mer.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Foto: Frida Funemyr. Terese Fredenwall tävlar med låten ”Breaking the silence” (upphovsmän: Terese Fredenwall, Simon Petrén) i Melodifestivalens fjärde deltävling i Malmö lördagen den 23/2.

I samma nummer har vi också en intervju med en av debutanterna i Melodifestivalen, Terese Fredenwall, som berättar om kampen mot sin klaustrofobi och mötet som blev en vändpunkt.

Läs båda intervjuerna när du TRYCKER HÄR!


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…