Annons


Carina Berg mitt i träddrama under tv-inspelning

Programledaren Carina Berg provar på jobbet som arborist i ett nytt tv-program. Men mitt under inspelningen faller en stor gren ner över en mamma och hennes barn. "Det var totalt kaos", säger Carina Berg till Fox News.


Programledaren Carina Berg befinner sig just nu i Michigan i USA för att spela in ”Världens tuffaste jobb med Carina Berg”. Bland annat provar hon på jobbet som arborist tillsammans med West Michigan Tree Service.

Annons

Carina Berg. Bild:Karin Törnblom / IBL

Men under torsdagen hamnade Carina Berg och hennes team mitt i händelsernas centrum. I samma stund som Carina skulle klättrade upp i ett träd friskade vinden i. Samtidigt föll en stor gren från ett annat träd ner över en mamma och hennes barn bara ett stenkast därifrån.

Gilla Allas.se på Facebook

För Fox News berättar Carina Berg om hur alla på plats genast dök ner i grenverket för att att försöka hjälpa personerna som klämts fast.

– När vi kom dit var det totalt kaos. Mamman var helt blek i ansiktet. Hon tittade upp och bara grät, säger hon.

”Ett omskakat team på plats”

Mamman, hennes barn och ytterligare en kvinna fick föras med ambulans till sjukhus. Ingen av dem uppges ha varit allvarligt skadade, enligt Fox News.

Vic Foerster, en av arboristerna från West Michigan Tree Service som var på plats, säger att han aldrig har upplevt något liknande tidigare. En polis på plats säger också att det är ren tur att ingen person kommit till allvarlig skada.

Carina Berg i Fox News. Bild: Fox News

Dan Panas, presschef på Kanal 5, säger till Aftonbladet att samtliga i den svenska produktionen klarat sig utan fysiska skador.

– Det var ett omskakat team på plats, men Carina och teamet mår efter omständigheterna bra i dag. Man har samlat sig.

Här kan du se inslaget i Fox News:

Av Helena Sjögren


(9)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…