Annons
Annons


Charlotte Perelli som sjöjungfru och ABBA-medley


 

perelli

Ikväll sjunger Anders Jansson och Nour El-Refai ut igen. Dessutom bjuds det på kakor och ABBA. Tyvärr kommer det nog inte att vara något som går fel, vilket är synd, för då är det som roligast.

Annons

Det var ju flöjtbål i det första programmet, inte så kul för Danmark kanske. Men i kvällens final inleds programmet med en hyllning till Köpenhamn faktiskt. Och det är en ganska bra, lite pampig, inledning. I alla fall live.

Gilla Allas.se på Facebook

Därefter rullar det på med alla tio bidragen.

Sen är det dags för ABBA! Eller, ja, ett ABBA-medley i alla fall. Med Marie Bergman, Malena Ernman, Charlotte Perelli och Robin Stjernberg. Fart och fläkt och bra!

Nour och Anders sjunger också ikväll, de har fått en alldeles egen version av Robin Stjernbergs ”You” att ta sig an.

Det kan vara det bästa programmet under hela Melodifestivalen 2014. Kanske beroende på att musiken får stå i fokus och att det egentligen bara pågår en lite märklig grej med några bakelser/tårtor/kakor i greenroom som inte är jättekul.

Jättekul har det för övrigt alltid varit när något gått fel under repetitionerna, att höra Anders småprata för att få tiden att gå. Synd att han inte fått mer utrymme att säga vad han vill i programmen…

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…