Annons
Annons


Charlotte Perrelli petas som programledare i Melodifestivalen

Charlotte Perrellis avtal under Melodifestivalen har omförhandlats så att programledarrollen utgår och ersätts med en utökad artistisk del. Detta efter att Charlotte synts i reklam för ett telefonföretag, något som strider mot Svt:s policy. Felet är dock Svt:s.


charlotte-perelli

Charlotte Perrelli som sjöjungfru i Melodifestivalens final 2014. Foto: Johanna Svan

Charlotte Perrellis artistiska roll kommer istället att utökas i den andra deltävlingen i Malmö, då hon egentligen skulle varit programledare.

– Jag kan bara hänvisa till att vi gjort allt enligt avtalet där vi inkluderat alla mina reklamuppdrag som godkänts av Svt men det är givetvis tråkigt att Svt gjort en avtalsmiss som drabbar min programledarmedverkan. Jag ser fram emot mina utökade artistiska framträdanden i programmet säger Charlotte Perrelli i ett pressmeddelande.

Annons

– Ibland blir det fel och vi på Svt tar på oss det. Vi ber Charlotte om ursäkt som framstått som den avtalsbrytande parten vilket inte är fallet samtidigt beklagar vi den negativa publicitet som Charlotte fått de senaste dagarna . I går träffades Charlotte och SVT för att lösa den uppkomna situationen på bästa sätt vilket resulterade i att parterna omförhandlade avtalet där Charlotte kommer att få en utökad roll som artist i programmet. Svt är tacksamma för Charlottes medgörlighet och professionalism för att lösa den uppkomna situationen, säger Anette Helenius på Sveriges Television.

Läs också:

Alla programledare i Melodifestivalen 2016

Alla artister i Melodifestivalen 2016

LÄS OCKSÅ


(14)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…