Annons
Annons


Chatta med spelvärden Sandra Dahlberg!


Sångerskan Sandra Dahlberg är en av fyra välkända spelvärdar som du möter i chatten på postkodlotteriet.se. Passa på att fråga henne om allt från uppväxten i Lappland, till den nya barnshowen Prinsessan Sandra och Prinskörven, eller hennes bästa vän – mormor.

Annons

Vad har din mormor betytt för dig?

”Hon var exakt 60 år äldre än mig, men vi var ändå bästisar. Det var hon som lärde mig allt om den samiska kulturen och respekten för naturen. Och hon uppmuntrade mig till att satsa på sången. Men när jag pluggade musik på folkhögskolan efter gymnasiet blev hon sjuk. Hon fick en stroke och blev halvsidesförlamad. Då bestämde jag mig för att byta yrkesbana och utbildade mig till undersköterska istället, för att kunna ta hand om henne hemma.”

Gilla Allas.se på Facebook

Var det ett svårt beslut att fatta?

”Nej, det var självklart. Jag ville att hon skulle få se sina fjäll, inte bara stirra in i en vägg. Min mormor sa alltid att jag aldrig fick ge upp musiken och att jag vågade det är hennes förtjänst. Fast när hon dog gav jag faktiskt upp ett tag. Jag slutade sjunga och utbildade mig till lärare i Varberg. Men så startade Fame Factory och några kompisar tjatade på mig om att jag måste anmäla mig. De slog vad om tusen spänn att jag skulle fixa det. Det var ett vad för bra att inte ta så jag åkte upp till Stockholm. Så hon fick mig på rätt spår ändå till slut.”

När tänker du på mormor idag?

”Jag tänker på henne hela tiden. Särskilt när jag spelar bingo. Mormor älskade att spela alla sorters spel. Så när jag är inne på chatten i Postkodlotteriets bingorum brukar hon sitta på min axel och blåsa små turvindar åt mitt håll.”

Sandra Dahlberg och de andra spelvärdarna dyker upp i bingospelet ChattShow varje måndag till torsdag kl 19 – och varje fredag kommer en hemlig gäst på besök. Det är många som har upptäckt hur roligt det är att spela Bingo på nätet, och det är lätt att komma igång. Om du inte redan har provat: Välkommen till postkodlotteriet.se

I ANNONSSAMARBETE MED


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…