Annons
Annons


Chokladbollar med nutella!

Missa inte de här godingarna med apelsin och nutella!


Mums till kaffet!

Mums till kaffet!

 

Nutella- och apelsinkrokantbollar

20 st
Tid: 25 min

200 g mjölkchoklad med apelsinkrokant
2 dl nutella
8 dl havregryn
125 g smör
1 dl strösocker

Annons

Garnering:
125 g mörk choklad

Smält chokladen över vattenbad. Rör ner nutellan.
Kör havregrynen i en matberedare, de ska bli finfördelade. Tillsätt choklad- och nutellablandningen, smör och socker. Kör allt till en fast smet
Gör 20 stora bollar av smeten. Smält chokladen och spritsa den över bollarna. Förvara bollarna kallt.

Av Kristina Eriksson
Foto: Annika Broman

 

Fler goda recept:

Vita chokladbollar

Chokladbollar med nötter


(0)
(0)



Här finns ALLT du behöver till din matlagning!

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…