Annons
Annons


Ulrikas mumsiga chokladfudge

När du vill unna dig något alldeles extra. Härlig choklad med hackade pistagenötter är perfekt godis. Plus för att det går att göra på nolltid. Dessutom glutenfritt.


Lättgjorda godbitar.

Lättgjorda godbitar.

Chokladfudge

10 bitar/140 kcal/bit

150 gram mörk choklad
25 gram smör
2 msk vispgrädde
1 msk kakao
1 msk florsocker
1/2 dl grovhackade pistagenötter

1. Bryt chokladan i bitar och smält den i en skål i ett vattenbad. Blanda ner resten av ingredienserna.

Annons

2. Klä en liten form, cirka 10×20 cm, med platsfolie och häll ner blandningen. Låt stelna i kylen i cirka 2 timmar. Skär i bitar före servering.

Av Ulrika Davidsson
Foto: Malte Danielsson

Prova också: Ulrikas bovetebröd med nötter, frön och frukt

Ulrikas kickstart kurser online – färdiga menyplaner, inköpslistor och recept! Enkla och mättande recept. Nyfiken på att gå en kurs? Klicka här.

LÄS OCKSÅ


(33)
(0)



Här finns ALLT du behöver till din matlagning!

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…