Annons
Annons


Chokladtryffel och fyrbenta vänner!


Allas nr 50

Godis, julmat och mer godis! Julen plockar fram det goda hos oss på flera sätt. Till exempel hos veterinärerna som ger en del av sin tid för att ge gratis vård åt hemlösas fyrbenta vänner.

Annons

Häng med!

Läs i Allas nr 50 ( i butik 5 december):

Solochvåraren tog mina barns sparpengar
Han var snygg, charmig och uppvaktade henne flitigt. Therese föll pladask, gifte sig och fick barn med honom. Men det var för bra för att vara sant. Det fanns fler kvinnor i hans liv och när han tömde barnens spargris var måttet rågat.

Gilla Allas.se på Facebook

Julbordets lilla extra
Små rätter med stor smak. Bjud på en oväntad rätt – liten, läcker och lyxig på julbordet. Exempelvis smördegspaj med philadelphia, färskrökt laxterrin och brietårta med fikon!

En läsare berättar: Svärmor ville bestämma hur vi skulle fira jul
Först tyckte jag att Klas mamma var så trevlig och social. Efter ett tag insåg jag hur dominant hon var. Allra värst var det över storhelgerna. Då skulle hon bestämma allt.

Mysjul hemma – 10 snabba inredningstips!
Med små förändringar ger du hela huset en skön julkänsla. Återanvänd och förnya på enkelt sätt det som finns i gömmorna. 10 snabba tips som ger charm och stämning!

Veterinärerna ger gratis vård – ingen ska behöva överge sin bästa vän
När man inte ens har en egen bostad kan ett djur betyda allt. Kärlek och trygghet. Det vet veterinärerna som erbjuder gratis vård till hemlösa människors fyrbenta vänner.

Julgotter på 20 minuter
Utsökta godbitar som är superenkla att göra. Koka samman grädde och choklad – få en len, smakrik och underbar chokladtryffel. Rostade mandelspån eller krossade polkagrisar frestar på toppen.

Dessutom:

  • Snabbt och Lätt: Smygträna hemma!
  • Finaste klappen – ge bort matglädje!
  • TV-profilen Kakan Hermansson: Livet förändrades när min syster fick cancer
  • 89 superklappar från 49 kr
  • Julstämning ute med vackra kransar och lysande lyktor
  • Hälsospecial: Hjärnan skyddar dig mot pinsamheter
  • Kultur & Nöje julspecial med massor av recensioner och klapptips
  • Hela veckans middagar: Superlätt i december!

+ massor med tips, Veckans brott, noveller, enkla och roliga kryss, Lottes skafferi, kåseri med Barbro Leggat, recensioner, Ensamma mamman mm.

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…