Annons
Annons


Christian Lacroix klär upp IKEA-möbler


christian-lacroix

Det världsberömda franska designhuset Christian Lacroix gör sitt första svenska designsamarbete någonsin.

Bemz, kända för sina designade sofföverdrag till IKEA-möbler, har startat ett exklusivt samarbete med det världsberömda designhuset Christian Lacroix. För första gången någonsin gör Christian Lacroix ett designsamarbete med ett svenskt företag. Christian Lacroix introducerar sitt tyg Jardin Exo’chic Mediterranée i Bemz Limited Edition Designer-Curated Collection, en jubileumskollektion som tagits fram som en del av Bemz tioårsjubileum.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

– Bemz ger människor möjlighet att ändra stil och stämning i hemmet på ett enkelt sätt. Jag älskar att kunna leka med tyger, färger och texturer för att matcha min personlighet. Jag är väldigt glad över att delta i detta samarbete, säger Sacha Walckhoff, kreativ chef på Christian Lacroix.

Förutom att lansera ett nytt tyg till Bemz kollektion har Sacha även skapat en personlig och inspirerande look på sin IKEA-soffa. Sacha valde att klä en Söderhamnssoffa i Jardin Exo’chic och matchade med randiga överdrag på soffans armstöd. Till det valde han röda, svartrandiga och barockinspirerade kuddfodral.

Bemz har arbetat med många designers under åren, från välkända varumärken som Designers Guild och Marimekko, unga svenska designföretag som Littlephant och Lisa Bengtsson, och 1900-talets svenska designklassiker som Stig Lindberg, Viola Gråsten och Göta Trägårdh.

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…