Annons
Annons


Claire Wikholm först ut på slottet!

I somras spelades SVT:s tittarsuccé in på Ericsbergs slott utanför Katrineholm. Fem stjärnor möttes och levde tillsammans under en vecka. Nu är det äntligen tv-premiär!


Deltagarna i årets "Stjärnorna på slottet" 2015. Foto: Janne Danielsson /SVT

Deltagarna i årets ”Stjärnorna på slottet” 2015. Foto: Janne Danielsson/SVT

Skådespelarna Claire Wikholm, Morgan Alling, Amanda Ooms, Stefan Sauk och Marika Lagercrantz är årets stjärnor i det populära underhållningsprogrammet. I årets säsong blandas aktiviteter som clowneri, karate och helikopterflygning med öppenhjärtiga samtal om svåra minnen från barndomen.

Annons

– Det är tioårsjubileeum för SVT:s traditionella julklapp till tittarna och årets stjärnor kommer inte att lämna någon besviken. Det här är tv-underhållning som känns i både magen och skrattmusklerna, säger Ulrika Midunger, projektledare på SVT.

Claires dag

När stjärnorna gör entré på Ericsbergs slott är det Claire Wikholms dag. Tittarna får veta mer om Claires uppväxt med en ensamstående mamma och om hennes livs stora kärlek.

För många är Claire Wikholm mest känd för sin roll i komedin ”Vi hade i alla fall tur med vädret”, men också för de barnprogram som hon gjorde tillsammans med Staffan Westerberg på 1970-talet.

Avsnittsordning:
1. Claire Wikholm
2. Morgan Alling
3. Amanda Ooms
4. Stefan Sauk
5. Marika Lagercrantz

Stjärnorna på slottet: Premiär den 26 december kl 20.00 i SVT 1 (1:5)

Läs också: Här är julens tv-karameller i SVT och TV 4!

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…