Annons
Annons


Claudia Galli har fått ett riktigt hundjobb


 

Att hitta den rätta hunden kan vara ett riktigt hundjobb. I nya serien Huset fullt av hundar får vi på ett varmt, humoristiskt och lärorikt sätt följa vanliga familjer i deras sökande efter den perfekta hunden.
Claudia Galli är programledare och guidar både hundar och familjer genom spännande aktiviteter, galna upptåg och skratt, men även då de ställs inför svåra val.

Annons

I varje avsnitt kommer sex hundar, som av olika anledningar behöver ett nytt hem, till en familj för att spendera en vecka tillsammans med dem.

Under tiden i hemmet ska familjen och hundarna lära känna varandra. De får prova på olika aktiviteter och sporter men också typiska vardagssysslor som ska få familjen att urskilja vilken av hundarna som passar dem bäst.

Under veckan minskar antalet hundar när familjen, dag för dag, väljer vilka av hundarna som de vill lära känna bättre. I slutet av veckan gör familjen det slutgiltiga valet. Då ska de välja den hund som kommer att bli deras nya familjemedlem.

Huset fullt av hundar sänds i SVT1 under våren.


(2)
(0)


Annons

 • Lena

  Vilken fullständigt idiotisk och rent ur sagt elak ide!
  Hur skulle det se ut om man gjorde något liknande med barnhemsbarn!? Hunden är en emotionellt högtsående varelse . Läs mer här -> http://www.namninsamling.com/site/get.asp?Huset_fullt_av_hundar

 • Eva

  Programidén är vidrig. Det tar mycket mer än en vecka för en omplaceringshund att vänja sig vid ett nytt hem. Hundar är inga leksaker som ska utnyttjas i underhållningssyfte. Låt människor som själva kan välja ställa upp i såna här utröstningssåpor men låt hundarna vara ifred. Claudia Galli kommer att få väldigt dåligt rykte i hundkretsar efter detta.

 • Danne

  Låt människor komma och hälsa på hundarna i Deras trygga tillvaro istället. De mår Inte bra av detta !

 • L.B

  Så fel inställning SVT lär ut till de som inte själva förstår att man inte bär sig åt på detta sättet emot hundar, djur eller barn överhuvudtaget! Då man ska ta hand om en hund som behöver omplaceras så behöver den först och främst lugn och ro, sedan tycker jag att man ska ta sig till hunden om den finns i Sverige. Gå ut med den och lära känna den där Den känner sig trygg. Är det frågan om en adopterad utländsk hund så kan man ju inte heller hålla på och vela såhär! Ni raserar ju fullständigt det seriösa arbete som sker kring omplacering idag där man ser till hundens bästa så längt det är möjligt.
  Lek med bönder, mammor och Vuxna människor som själva valt att ge sig in i framför linsen men ge sjutton i barn och djur.

  Skäms SVT Claudia Galli mfl…

 • Susanne

  Det är en extremt dålig programidé! Tanken har säkert varit god från början men ingen har tänkt på hundens psykiska lidande här.
  Nej, gör nåt i stil med ”Hitta hem” och låt inte hundarna bli en slit o släng vara! Att människor väljer att delta i dokusåpor är upp till var och en. Men att hundar tvingas vara med är skandal!

  Det förvånar mig att Claudia Galli vill vara frontfigur för ett sådan här program.

 • Marianne

  Varmt, humoristiskt och lärorikt???????!!!!!!!! Djurplågeri – det är vad det är……….

 • Nikki

  Detta program är visar på ett fruktansvärt sätt att behandla hundar på. Det är kännande OCH tänkande varelser.
  När hundarna bott in sej och börjar visa vilka dom egentligen är, vad händer då???? Man vet faktiskt inte vad hunden varit med om innan…. den kan t.ex försöka ”ta över” i nya hemmet och börja morra, nafsa efter barnen eller de nya ägarna. Vad händer då???? Det är INTE hundens fel!!!!
  HELT FEL SÄTT att informera om omplaceringshundar som ofta är väldigt stressade. Vilket inte alla kan se att dom är. Nej hoppas verkligen programmet läggs ner innan det visas.

 • Mirra

  Trodde inte mina ögon när jag först läste om detta vidriga program! Har själv tagit hand om ett antal omplaceringshundar i 35 år och vet vad det kan innebära. När man sedan läser att programledaren själv är hundägare undrar man – är hon så okunnig när det gäller hundar så hon inte vet bättre eftersom hon ställer upp på detta?

 • Issan

  Skäms på dej Claudia Galli!!!! Du som påstår dej vara djurvän ställer upp på detta som frontfigur och programledare….Hoppas du inser att din popularitet kommer att dala rejält. Frågan är hur eftertraktad du kommer att bli efter detta

 • Länk till namninsamling MOT programmet finns här

 • http://www.namninsamling.com/site/get.asp?Huset_fullt_av_hundar

  Länk till namninsamling MOT programmet finns här

 • Marie Olsson

  Man tror inte det är sant, vill inte tro, men så här är det!!!!!!!!!!! Stackars arma hundar, och inspelning pågår, fy vad jag lider av detta. Har själv en omplaceringshund och vet lite om detta. När vardagen kommer och hunden bott in sig – vad händer då? Jo det kommer lite eller mycket bekymmer och vem får för detta – jo hunden. Detta sänder ut fruktansvärda signaler till svenska folket om våra bästa vänner. Att ni inte skäms!!!!! Jag som alltid trott att SVT var en seriös kanal, ack vad jag bedrog mig. Skäms på er allesamman som medverkar i detta, för det hade jag gjort

 • Petra Lundahl

  Vansinnig idé .. Och som någon redan har sagt DJURPLÅGERI. Många hudar som kommer till hundstallet har blivit dåligt behandlade och detta program är ju bara en förlängning av den dåliga behandlingen.. Kan inte ens förstå vem som kan ha fått idén om detta såkallade program… Idioter kan jag bara säga. Lägg ner programmet innan det har börjat för hundarnas skull

 • Gabbi

  Detta program är ju bara fullkomligt idiotiskt. Blir så arg att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen!


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…